Termékek Menü

Tintás 50

A hagyományos ízek kedvelőinek nem okozhat csalódást a Tintás 50 pálinkacsalád. Kirobbanóan testes íz, markáns gyümölcsillatok és 50%-os alkoholtartalom teszi felejthetetlenné minden pillanatát. Literes kiszerelésben, átlátszó palackban, a tömegből kiemelkedő címkével kerülnek forgalomba ezen termékeink. 
Rendezés:
Nézet:
13.990 Ft
13.890 Ft
13.890 Ft

Tintás 50: a pálinka legjava

Tintás 50: a pálinka legjavaA pálinka egyszerre jól ismert Hungarikum, kedvelt szuvenír, kuriózum és népszerű alkoholos ital magyarok és külföldi vendégek körében egyaránt. Hétköznapokra is jut belőle, de ünnepi alkalmakkor mindenképpen ott a helye az asztalon. Ilyenkor fel kell bontani egy üveg jófajta pálinkát, mondjuk a Tintás 50 sorozat egyik tagját!

Válogasson Ön is a testes, karakteres ízű Tintás 50 pálinkák megkapó hatosfogatából, és ízlelje meg az ágyas szőlő, a birsalma, a kajszibarack, meggy, szilva, szőlő valamint a vilmoskörte klasszikus ízeit és napérlelte zamatát pálinkába ágyazva! A Tintás 50 minden alkalomra nagyszerű választás, akkor is, ha hirtelen vendégek toppannak be, vagy egy finom ebéd előtt minőségi aperitifre szomjazunk.

Keressen bennünket bizalommal megadott elérhetőségeinken, és rendeljen online a Tintás 50 sorozatból a kedvenc ízeiben!