Termékek Menü

Pálinkakóstolás és üzemlátogatás

Pálinkafőzdénk felső szintjén berendezett bemutatótermünkben lehetőség van a kereskedelmi forgalomban kapható pálinkáink kóstolására! Várjuk kisebb csoportok, baráti társaságok jelentkezését 8-30 főig, akik szeretnének közelebbről megismerkedni termékeinkkel és pálinkafőzdénkkel. A program folyamán kollégáink bemutatják a pálinkafőzde épületét, a rendszer felépítését és berendezéseit, azok működését. Mesélnek a finom pálinka készítéséről, annak menetéről. Egyes időszakokban vendégeinknek lehetősége van a cefrekészítés és pálinkafőzés folyamatainak gyakorlati betekintésébe is. Ezek után a kiválasztott pálinkasorok kóstolása közben a "kerteknek gyümölcse" elnevezésű kiállításunkkal is megismerkedhetnek látogatóink. 


Érdeklődik a pálinkakészítés iránt? Látogasson el pálinkaüzemünkbe!

Érdeklődik a pálinkakészítés iránt? Látogasson el pálinkaüzemünkbe! A pálinkák rendkívül kedvelt italok, elkészítésük pedig igazi precizitást és pontosságot igényel, ezért nem véletlen, hogy speciális eszközök és helyiség szükséges az italok előállításához, amik egy külső szemlélő számára igencsak különleges látványt nyújtanak. Ha Ön is érdeklődik a pálinkakészítés iránt és megismerkedne közelebbről egy pálinkaüzem mindennapjaival, látogasson el hozzánk!

Pálinkaüzemünk nem csak az italokat biztosítja az ügyfeleknek, hanem a betekintést is vállalkozásunk életébe, hiszen fontosnak tartjuk, hogy lássák az emberek, hogy milyen körülmények között készül el kedvenc italuk. Az üzemlátogatás alatt lehetőség van az italok kóstolására is, miközben szakértők segítenek tájékozódni az egyes pálinkafajták között, és igyekeznek minél több érdekességgel, történettel megörvendeztetni a vendégeket!

Pálinkaüzemünk bejárása bármilyen alkalomra ideális programot biztosít, legyen szó külföldi csoportokról, vagy céges tréningekről, hiszen azokat is elvarázsolja a pálinka világa, akik nem kifejezetten rajonganak az italért!

Várjuk szeretettel pálinkaüzemünk bejárására!

 


Kóstoló csomagjaink:

6 x 2 cl Sáppusztai Pálinka kóstolása: 3.000 Ft
6 x 4 cl Sáppusztai Pálinka kóstolása: 5.400 Ft

10 x 2 cl Sáppusztai Pálinka kóstolása: 4.500 Ft
10 x 4 cl Sáppusztai Pálinka klóstolása: 8.000 Ft

Nagyobb csoportok esetében egyedi kedvezményeket biztosítunk. A kóstolók árai minden esetben magukban foglalják az ásványvíz és pogácsa fogyasztását! A helyszínen továbbá üdítők, pálinkával töltött csokoládé egyes esetekben helyi finomságok, mint pl. krumplilángos vásárlására is van lehetőség! A kóstolható pálinkák, díszdobozok, poharak természetesen a helyszínen megvásárolhatók! A kóstoláson résztvevők 20% kedvezménnyel vásárolhatnak a teljes termékkínálatunkból.


Időpontegyeztetés:

+36 70 369 43 18 

Amennyiben különleges kívánságai vannak a programmal kapcsolatban, írjon nekünk a palinka@sappusztai.hu email címre ha tudunk annak megvalósításában is segítünk. Írja meg nekünk elképzeléseit és arra mihamarabb válaszolunk.