Termékek Menü

Pálinkakóstolás és üzemlátogatás

Pálinkafőzdénk felső szintjén berendezett bemutatótermünkben lehetőség van a kereskedelmi forgalomban kapható pálinkáink kóstolására! Várjuk kisebb csoportok, baráti társaságok jelentkezését 8-30 főig, akik szeretnének közelebbről megismerkedni termékeinkkel és pálinkafőzdénkkel. A program folyamán kollégáink bemutatják a pálinkafőzde épületét, a rendszer felépítését és berendezéseit, azok működését. Mesélnek a finom pálinka készítéséről, annak menetéről. Egyes időszakokban vendégeinknek lehetősége van a cefrekészítés és pálinkafőzés folyamatainak gyakorlati betekintésébe is. Ezek után a kiválasztott pálinkasorok kóstolása közben a "kerteknek gyümölcse" elnevezésű kiállításunkkal is megismerkedhetnek látogatóink. 


Kóstoló csomagjaink:

6 x 2 cl Sáppusztai Pálinka kóstolása: 3.000 Ft
6 x 4 cl Sáppusztai Pálinka kóstolása: 5.400 Ft

10 x 2 cl Sáppusztai Pálinka kóstolása: 4.500 Ft
10 x 4 cl Sáppusztai Pálinka klóstolása: 8.000 Ft

Nagyobb csoportok esetében egyedi kedvezményeket biztosítunk. A kóstolók árai minden esetben magukban foglalják az ásványvíz és pogácsa fogyasztását! A helyszínen továbbá üdítők, pálinkával töltött csokoládé egyes esetekben helyi finomságok, mint pl. krumplilángos vásárlására is van lehetőség! A kóstolható pálinkák, díszdobozok, poharak természetesen a helyszínen megvásárolhatók! A kóstoláson résztvevők 20% kedvezménnyel vásárolhatnak a teljes termékkínálatunkból.


Időpontegyeztetés:

+36 70 369 43 18 

Amennyiben különleges kívánságai vannak a programmal kapcsolatban, írjon nekünk a palinka@sappusztai.hu email címre ha tudunk annak megvalósításában is segítünk. Írja meg nekünk elképzeléseit és arra mihamarabb válaszolunk.