Termékek Menü

Viszonteladóknak

Ugye Ön is szeretné, hogy vendégei, vásárlói elégedettek legyenek az Ön által kínált pálinkával!? Ha igen, válasszon minket!

Kiváló, megbízható minőséggel, kedvező árakkal és rugalmas kiszállítással állunk leendő partnereink szolgálatára!  Amennyiben Ön vendéglátó-hely vagy italkereskedés tulajdonosa esetleg üzemeltetője és termékeink felkeltették érdeklődését, kérem az alábbi +36703694318 -as telefonszámon érdeklődjön, vagy töltse ki az oldal alján található űrlapunkat! Kollégáink rövid időn belül fölveszik Önnel a kapcsolatot, bármilyen kérdésére szívesen válaszolnak, akár egy kötetlen beszélgetés keretében bemutatják Önnek termékeinket! Amennyiben egyedi elképzelései vagy különleges kívánságai vannak, mi annak megvalósításában is segítünk. 

Regisztrációt követően lehetőség van a megrendelésének webshopban történő leadására is. Bejelentkezés után, az Ön egyedi árait láthatja az online felületen. Így kényelmesen válogathat aktuális termékeink között, sőt a hagyományos megrendelőinkkel szemben még további akciókat is nyújtunk a webshopos rendelést leadó viszonteladóinknak. Természetesen az ingyenes kiszállítást és a szóróanyagokat ebben az esetben is biztosítjuk vállalkozásának. Örömmel várjuk Önt is üzleti partnereink között!